Outplacement.

1ᵉ & 2ᵉ spoor

Compleet re-integratie traject

Op zoek naar een re-integratie traject? SustainingPeople begeleidt volledige 1e en 2e spoor re-integratietrajecten.  Met onze aanpak vindt uw werknemer door een combinatie van burn-out – herstel, persoonlijke ontwikkeling en een unieke werkverkrijgingscampagne weer nieuw, passend werk. Daarmee bieden we een oplossing die de schadelast voor u als werkgever beperkt en uw werknemer een nieuw perspectief biedt.

re-integratie: Eerste spoor

re-integratie: Eerste spoor

Zelfde werkgever, nieuwe kansen

Re-integratie 1e spoor is het begeleiden van een werknemer bij het hervatten van eigen of ander werk bij de huidige werkgever.

Eerst wordt bekeken of de werknemer bij ziekte kan terugkeren in de eigen functie. Mocht dit niet lukken dan wordt gekeken naar een andere functie.
Re-integratie 1e spoor volgt uit de Wet Poortwachter, waarbij zowel de werkgever als de werknemer re-integratieverplichtingen hebben. Mocht een 1e spoor traject niet haalbaar zijn dan volgt doorgaans het tweede spoor.

re-integratie: Tweede spoor

Nieuwe werkgever, nieuwe kansen

Het is heel vervelend als je tot de conclusie moet komen dat terugkeer naar je oude werkgever geen optie meer is. Het brengt veel onduidelijkheden met zich mee en mogelijk ook veel stress. Op zo’n moment heb je behoefte aan een professional die je door deze periode heen loodst en de weg vrij maakt naar werk wat wel bij je past.

Sustainingpeople heeft een aantal unieke instrumenten zoals het C.A.D.T. (competence analysis developement tool) die je in dit moeilijke proces precies de ondersteuning bieden die je nodig hebt. Weten waar je echt goed in bent en wat je echt wil. Ieder mens is uniek en vaak iedere situatie ook. We stellen een plan op dat bij jou en de situatie past. Uitgangspunt is en blijft ga het werk doen waar je energie van krijgt en waar je blij van wordt. Op dit punt hebben we ongekend hoge klanttevredenheidsscores.

re-integratie: Tweede spoor
Tijd voor jou

Neem contact met ons op

Vrijblijvend gesprek, gedachtes doorspreken of gelijk een afspraak maken? Je bent bij ons aan het juiste adres.

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?