Services

Burn-out herstel

Sustaining Peope Rotterdam - Werkfit

Je kracht terugvinden met een burn-out

Weer worden wie je bent

Burn-out: Alle prikkels, alle to do’s, alle meningen, alle emoties, de vermoeidheid. Het is soms veel om deze allemaal tegelijkertijd te balanceren. En dat gaat soms ook niet. Wij gaan je helpen om hieruit te komen. Helpen om de juiste balans te vinden zodat jij weer de energie in jezelf terugvindt.

Dagelijks komen er duizenden prikkels op ons af. Van reclame tot storende factoren in huis. Van ergernissen aan jezelf tot aan spelende kinderen buiten. Soms kun je deze prikkels niet goed meer filteren.

Soms ben je te lang doorgegaan, heb je te veel hooi op je vork genomen, ben je er te weinig voor jezelf geweest. Je hebt een burn-out.

Nu is het weer tijd voor jou. Je hebt het moeilijk, het leven is niet zo leuk als dat het was. Je hebt weinig energie en je moet aan jouw eigen herstel gaan denken. Wij gaan je daarbij helpen. Wij gaan naar je luisteren, je een persoonlijk plan aanbieden zodat jij weer de energie in jezelf kan vinden en weer het leven kan leiden wat jij wilt.

Ervaar het zelf

Testimonial

In mijn levensfase heb ik 2 harde klappen gehad. Eerst een trauma en daarna een burn-out door mijn werksituatie. 2 jaar lang liep ik bij verschillende instanties zonder enig positief resultaat. Via het UWV ben ik bij Sustaining People terecht gekomen. Ik kreeg gelijk bij het eerste gesprek een prettig gevoel van binnen. Dat gevoel heeft zich geuit tot een positieve reactie. Ik kreeg gelijk hulp om mijn trauma te verwerken door een therapie te volgen en ik werd begeleid om mijn toekomst op te pakken. Ik kijk nu met hele andere ogen naar de wereld om mij heen! Mijn grootste dank gaat uit naar Theo, door hem ben ik nu weer mijn "oude ik" en dat is zo'n opluchting van binnen. Ik kan nu pas weer ademhalen en met veel positiviteit in het leven staan.
Aïda Krlicevic
Commercieel medewerker/customer service professional
Je kracht terugvinden met een burn-out

Hoe gaan we je helpen?

  1. Tijdens het persoonlijke gesprek gaan we samen met je gesprek om te achterhalen hoe je in de de burnout terecht bent gekomen.

  2. We gaan een plan voor je opstellen en een een manier bepalen om aan je herstel te gaan werken.

  3. Iedere week hebben wij intensief contact om te verwerken, te groeien en een stapje vooruit te gaan.

  4. Je gaat leren om aan zichzelf te gaan denken, minder voor anderen te rennen, meer tijd te nemen en nee leren zeggen. Dit zal nog wel het moeilijkste voor je zijn. 

  5. Dankzij je thuisopdrachten leer je dit. Je leert rust te pakken, krijgt nieuwe inzichten en kennis en daarmee begint je herstel.

  6. Uiteindelijk zal het iedere week een beetje beter gaan. Kleine successen worden soms grote successen.

  7. Aan het einde van het traject ben je gegroeid, weet je om te gaan met de problemen en situaties waar je voor kwam en heeft heb je nog meer ontdekt over jezelf en je kwaliteiten.

  8. Na een aantal weken hebben we weer contact om te vragen hoe het nu met je gaat.

Het is tijd voor jou.

Tijd voor jou

Neem contact met ons op

Vrijblijvend gesprek, gedachtes doorspreken of gelijk een afspraak maken? Je bent bij ons aan het juiste adres.

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?