De kracht in jezelf naar boven halen.​

UWV-trajecten

Bevorderen maatschappelijke deelname

Ga je sociale activiteiten liever uit de weg? Haalt de onzekerheid jou naar beneden? Dan gaan we je helpen. Een vaste coach van Sustaining People gaat met je in gesprek. We gaan aan de slag zodat jij nieuwe stappen kan zetten en je weer goed voelt, allemaal op jouw tempo. 

Werkfit

Wil je weer graag aan het werk, maar wil je hier ondersteuning bij ontvangen? Het UWV-traject “Werkfit” van Sustaining People helpt jou om weer in balans te komen zodat je de stap (weer) kunt maken naar aan het werk gaan. 

Naar werk

Je bent nu werkfit en krijgt onze begeleiding richting een betaalde baan. We doen het samen en weten daardoor precies wat je nodig hebt en welke werkwijze werkt voor jou. Je kunt deze stap ook zetten zonder de vorige twee stappen. 

Je kracht terugvinden

Plezier hebben in je werk

12 uur per week werken of 40, het maakt niet uit. Belangrijk is dat jij je goed voelt in het werk dat je uitvoert. Dat je plezier hebt in je werk en dat je een voldaan gevoel hebt aan het einde van de werkdag en werkweek.

Het kan zijn dat dit gevoel niet er niet meer is bij jouw huidige baan. Je bent toe aan verandering, iets nieuws, iets waar jouw hart weer sneller van gaat kloppen. 

Wij gaan je daarbij helpen. Samen gaan we op zoek naar de baan waarvoor ‘s morgens opstaan geen enkel probleem is en waar je met een goed gevoel de werkuren doorbrengt. We gaan samen op zoek naar wat bij jou past, wat aansluit op jouw passie. Weet je niet wat jouw passie is? Dan gaan we daar samen achter komen. 

“Mijn werk voelt niet als werk, het is mijn hobby” – Hier gaan we voor, dit gevoel gaan we samen bij jou oproepen.

“Mijn werk voelt niet als werk, het is mijn hobby”

Zo gaan we aan de slag

Samen doorlopen we een aantal stappen

Voor loopbaanadvies werken wij samen met het UWV voor deze begeleiding. In onze jarenlange samenwerking met het UWV hebben wij al ruim 150 mensen mogen begeleiden naar succesvol 2e traject. 
 
De volgende stappen doorlopen we samen om jezelf weer terug te vinden.
loopbaanadvies aan de slag

Kwaliteiten en passie

Tijdens een persoonlijk gesprek ontdekken we waar jouw kwaliteiten en passie liggen. Er wordt ook gekeken naar waarom er destijds voor de huidige baan is gekozen. Is er nog een motivator waar wat mee gedaan kan worden?

Door tests en opdrachten leren we gaandeweg beter wat jouw grenzen en kwaliteiten zijn en wat voor soorten banen daarop aansluiten.

Oriënteren

Door verdiepingen in andere banen kan het zijn dat je de passie weer voelt opborrelen. Je durft weer te dromen over wat voor jou leuk werk zou zijn.

Er wordt gekeken naar het werk waar jij over droomt en welke passende banen daarop aansluiten. Als we weten wat bij jou past, kunnen we gaan kijken naar openstaande vacatures.

De kans wagen

Is er een vacature gevonden? Dan start het solliciteren. We wagen de kans! Dit kan eventueel met onze begeleiding als je prettig vindt.

Hoe gaat het?

Zodra de nieuwe, passende baan gevonden is houden we contact tijdens de eerste weken van je nieuwe baan. Is het inderdaad de match waar je op hoopte? Is dit wat je verwachtte van de baan?

Succesvol of niet?

Bij ‘ja’ is het een succesvol traject geweest. Bij ‘nee’ gaan we nog een keer samen zitten met deze nieuwe informatie om te kijken wat er voor nodig is om wel tot die ‘ja’ te komen.

Tijd voor jou

Neem contact met ons op

Vrijblijvend gesprek, gedachtes doorspreken of gelijk een afspraak maken? Je bent bij ons aan het juiste adres.

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?