De kracht in jezelf naar boven halen.​

UWV-trajecten

Bevorderen maatschappelijke deelname

Ga je sociale activiteiten liever uit de weg? Haalt de onzekerheid jou voor je gevoel naar beneden? Dan staan wij voor je klaar. Een vaste coach van Sustaining People gaat graag met je in gesprek. We gaan samen aan de slag, zodat jij nieuwe stappen kan zetten. Dit doen we op jouw tempo. 

Werkfit

Wil je graag weer aan de slag, maar heb je wel wat passende ondersteuning nodig? Met het UWV-traject “werkfit maken” helpt Sustaining People jou om weer werkfit te worden. Ons doel is om jou (weer) fit te maken voor werk, dat echt bij jou past. 

Naar werk

Je bent nu werkfit en gaat voor een betaalde baan. Hierna volgt: “Naar werk”. In naar werk krijg je onze persoonlijke begeleiding richting een betaalde baan. We doen het samen en passen ons aan op jouw wensen. Hierdoor weten we precies wat je nodig hebt en welke werkwijze werkt voor jou. Je kunt ook beginnen met Naar werk zonder dat je mee hebt gedaan aan het traject Werkfit maken. 

Je kracht terugvinden

Weer worden wie je bent

12 uur per week of 40, het maakt niet uit. Belangrijk is dat jij je goed voelt in het werk dat je uitvoert. Dat je er plezier in hebt en je voldaan voelt aan het einde van de werkdag en werkweek.

Het kan zijn dat je dit gevoel niet meer hebt in jouw huidige baan. Je bent toe aan verandering, iets nieuws, iets waar jouw hart weer sneller van gaat kloppen. 

Wij gaan je daarbij helpen. We gaan samen op zoek naar de baan waarvoor jij graag op staat ‘s morgens en waar je met een goed gevoel jouw werkuren doorbrengt. We gaan samen op zoek naar wat bij jou past, wat aansluit op jouw passie. Weet je niet wat jouw passie is? Dan gaan we daar samen achter komen. 

“Mijn werk voelt niet als werk, het is mijn hobby” – Hier gaan we voor, dit gevoel gaan we samen bij jou oproepen.

Je kracht terugvinden

Weer worden wie je bent

De stappen die wij samen met je gaan doorlopen

  1. Tijdens het persoonlijke gesprek wordt ontdekt waar de kwaliteiten en passie van de klant liggen. Er wordt ook gekeken naar waarom er voor de huidige baan is gegaan destijds. Is er nog een motivator waar wat mee gedaan moet worden?

  2. Door tests en huiswerk leert de klant beter wat zijn/haar grenzen en kwaliteiten zijn en wat voor soorten banen er zijn.

  3. Door verschillende gesprekken en verdiepingen in andere banen begint er wat meer passie of dromen te ontstaan. Langzamerhand gaat de klant weer dromen over wat leuk werk zou zijn.

  4. Er wordt gekeken naar dat leuke werk waar de klant over droomt en passende banen komen naar voren

  5. Vacatures worden bekeken.

  6. Eventueel met begeleiding wordt er gesolliciteerd.

  7. Zodra de nieuwe, passende baan gevonden is, is er nog wel contact tijdens de eerste weken. Past het inderdaad, is dat wat de klant verwacht had? Wakkert dit de passie aan die de klant miste?

  8. Bij ja; dan is het een succesvol traject geweest. Bij nee; er is meer begeleiding nodig of het traject moet deels opnieuw bewandeld worden om wél tot een ‘ja’ te komen.

Wij werken samen met het UWV voor deze begeleiding bij mensen. In onze jarenlange samenwerking met het UWV hebben wij al ruim 150 mogen begeleiden naar succesvol 2e traject.

Werken is leuk. Je staat ‘s morgens niet met tegenzin op, op werk heb je het naar je zin en aan het einde van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis. Dit is hoe jij je gaat voelen zodra je weer de baan hebt gevonden die jouw passie aanwakkert. En wij gaan je helpen deze te vinden. 

Tijd voor jou

Neem contact met ons op

Vrijblijvend gesprek, gedachtes doorspreken of gelijk een afspraak maken? Je bent bij ons aan het juiste adres.

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?