De kracht in jezelf naar boven halen.​

UWV-trajecten

Bevorderen maatschappelijke deelname

Ga je sociale activiteiten liever uit de weg? Haalt de onzekerheid jou naar beneden? Dan gaan we je helpen. Een vaste coach van Sustaining People gaat met je in gesprek. We gaan aan de slag zodat jij nieuwe stappen kan zetten en je weer goed voelt, allemaal op jouw tempo. 

Werkfit

Wil je weer graag aan het werk, maar wil je hier ondersteuning bij ontvangen? Het UWV-traject “Werkfit” van Sustaining People helpt jou om weer in balans te komen zodat je de stap (weer) kunt maken naar aan het werk gaan. 

Naar werk

Je bent nu werkfit en krijgt onze begeleiding richting een betaalde baan. We doen het samen en weten daardoor precies wat je nodig hebt en welke werkwijze werkt voor jou. Je kunt deze stap ook zetten zonder de vorige twee stappen. 

Je kracht terugvinden

Plezier hebben in je werk

12 uur per week werken of 40, het maakt niet uit. Belangrijk is dat jij je goed voelt in het werk dat je uitvoert. Dat je plezier hebt in je werk en dat je een voldaan gevoel hebt aan het einde van de werkdag en werkweek.

Het kan zijn dat dit gevoel niet er niet meer is bij jouw huidige baan. Je bent toe aan verandering, iets nieuws, iets waar jouw hart weer sneller van gaat kloppen. 

Wij gaan je daarbij helpen. Samen gaan we op zoek naar de baan waarvoor ‘s morgens opstaan geen enkel probleem is en waar je met een goed gevoel de werkuren doorbrengt. We gaan samen op zoek naar wat bij jou past, wat aansluit op jouw passie. Weet je niet wat jouw passie is? Dan gaan we daar samen achter komen. 

“Mijn werk voelt niet als werk, het is mijn hobby” – Hier gaan we voor, dit gevoel gaan we samen bij jou oproepen.

“Mijn werk voelt niet als werk, het is mijn hobby”

Zo gaan we aan de slag

Samen doorlopen we een aantal stappen

Voor loopbaanadvies werken wij samen met het UWV voor deze begeleiding. In onze jarenlange samenwerking met het UWV hebben wij al ruim 150 mensen mogen begeleiden naar succesvol 2e traject. 
 
De volgende stappen doorlopen we samen om jezelf weer terug te vinden.
loopbaanadvies aan de slag
Tijd voor jou

Neem contact met ons op

Vrijblijvend gesprek, gedachtes doorspreken of gelijk een afspraak maken? Je bent bij ons aan het juiste adres.

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?