Everyone is a hero

‘Ik voel mij niet betrokken in het werk dat ik nu doe. Ik wil met passie doen wat er echt toe doet en hiermee een zinvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Zodat ik mijzelf bovendien kan ontwikkelen. Maar hoe?’

De crisis
De crisis brengt voor iedereen veranderingen met zich mee. Niet alleen voor mensen persoonlijk, maar ook voor bedrijven, organisaties en netwerken.
Zoals onze naam verraadt, zijn we veel langer bezig met het faciliteren van duurzame veranderingen, met mensen en organisaties.

Persoonlijk leiderschap
Als geen ander weten wij hoe persoonlijk leiderschap jou wendbaar kan maken om
elke hobbel op je pad te nemen. Wij zijn er goed om “jouw goud” naar boven te halen waardoor mensen zowel de beste versie van zichzelf gaan zijn “en ondernemer van eigen bestaan”. Met een goeie balans tussen werk en privé. Je leert begrenzen, je ‘eigen straatje schoonhouden’ en te communiceren vanuit je gevoel (ja ook boosheid). Daar kan niemand aankomen, van verwijt naar verlangen of wens.

Door het verschil te zien tussen bestrijden en begrenzen, gaat jouw wereld open. 

Van lot naar bestemming
Een andere kwestie is ‘cleaning up’: verdrongen delen en de jeugdkwetsingen, waar een boel vitaliteit en passie in vast zit, als het ware te ‘overschrijven’ met een krachtiger antwoord. Hierdoor ontstaat er meer vrijheid: van lot naar bestemming. Dan zit je onmiddellijk in een ander universum. Wij weten snel genoeg de blauwdruk van jouw natuurlijke kwaliteiten, dat doe je van nature en geeft energie.
Daar hoef je niks voor in te nemen, behalve je er bewust van te worden. Dat unieke leiderschapsprofiel en ‘oerberoep’ weten we binnen een uur! Maar we weten ook je valkuilen. We helpen je bij het bevrijden daarvan, dan gaat geen zee meer te hoog. “Wendbaar en lenig. Heerlijk!” 

Worden wie je werkelijk bent
We worden voor 90% aangestuurd door onbewuste verstorende invloeden zonder dat we hier erg in hebben, het is ontzettend belangrijk om hier zicht op te krijgen. Zodat je optimaal kan bijdragen om deze wereld ‘beyond sustainability’ mede vorm te geven. Van meer naar beter….Nodig! Dat is wat onze naam betekent: de beste versie van jezelf worden. Een organisatie is de optelsom van ‘Sustainingpeople’. Waarbij m
ensen zich voortdurend afvragen “Welk echt intelligent integraal antwoord kan ik geven?” en “Voor welk probleem is iets een oplossing?“. 

Jouw kansen
Jij bent een held als jouw eigen persoonlijke transitie naadloos in de systeem transitie, de maatschappelijke, economisch, politiek, zorgsector, onderwijs, bewustwording en cultuur, past.
 
Mogen we jou daarbij begeleiden? Of wil je vrijblijvend de mogelijkheden doorspreken? Neem dan contact op met ons of neem onze nieuwe site verder door. We horen graag van je!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp ons
1
WhatsApp Nu!
Waarmee mogen we je helpen?